Moderne arkitektur der matcher gadebilledet

I det livlige område omkring Øresundsvej 51 på Amager står en nybygget kvalitetsejendom klar med 1-værelses lejeboliger.

40 praktiske cityboliger til studerende, enlige og alle andre, der vil bo centralt i byen omgivet af caféer, indkøbsmuligheder, grønne parker, en kort cykeltur fra stranden og kun 5 minutters gang til metroen.

Få din egen lejebolig med et rummeligt opholdsrum, der har god plads til både stue og soveafdeling, et hvidt køkken fra Invita med nye hårde hvidevarer og et moderne badeværelse med væghængt toilet, bruseniche, god skabsplads og gulvvarme.

Samtidig får du et rummeligt vinduesparti med enten karnap, fransk eller spansk altan og et fint kig til gadens liv eller det fælles gårdrum.

En social ejendom med gode fællesfaciliteter

Lejeboligerne er alle 1-værelses, men varierer i størrelsen, og er primært i størrelsen fra 35-44 m2 -dog også helt op til 59 m2.

Udover din lejebolig får du også adgang til ejendommens nyopførte, fælles vaskeri med helt nye maskiner og cykelparkering i gården. Ejendommens elevator tager dig let fra lejlighedens kælder og helt op til din bolig, når du har favnen fuld af vasketøj eller indkøbsposer. I kælderen får du også dit eget depotrum, til opbevaring af de ting, som du ikke bruger så tit.

Du får også fri adgang til et dejligt gårdrum, som deles med de andre omkringliggende ejendomme, og et særligt indrettet cykelværksted i kælderen, hvor du nemt kan klare småreparationerne på cyklen, så den er klar til de små ture til stranden eller rundt i nærområdet.